Tuesday, December 13, 2011

The Supers vs Duran Duran



GIRL PANIC!








Supermodelele anilor '90, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen si Yasmin Le Bon  au pozat intr-o ipostaza inedita pentru numarul de Noiembrie al  revistei Harper's Bazaar.
Pictorialul pe care l-au facut fetele a fost inspirat din cariera trupei Duran Duran. Fiecare model a avut de interpretat un component al formatiei britanice.



Astfel, Naomi Campbell, in varsta de 41 de ani a "devenit" Simon Le Bon, solistul trupei Duran Duran,


iar sotia acestuia din viata reala, Yasmin Le Bon in varsta de 47 de ani, a "devenit" unul dintre chitaristii trupei britanice.


Cindy Crawford in varsta de 45 de ani a pozat in postura chtaristului John Taylor, Helena Christesen in varsta de 42 de ani a pozat la tobe, imitandu-l pe Roger Taylor, iar Eva Herzigova in varsta de 38 de ani a cantat la clape imitandu-l pe Nick Rhodes.






Supermodelele anilor '90 au pozat pe coperta revistei, ne mai imitand pe nimeni. 
Ele au purtat corsete super elegante facute de prietenii lor Domenico Dolce si Stefano Gabanna si au purtat pantofi Christian Louboutin.
Acest pictorial nu a fost folosit numai in revista, ci a fost facut si pentru noua piesa a grupului britanic Duran Duran, "Girl Panic".





No comments:

Post a Comment