Monday, January 14, 2013

The Golden Globe: The Fab event of the month


The Golden Globe Awards 2013
The fashionable Red Carpet :)





















Shine bright like an Emerald



Fii stralucitoare ca un emerald in 2013. Verdele smarald a fost aleasa culoarea anului 2013, dupa  colectiile designerilor consacrati.
Verdele smarald a fascinat lumea in toate timpurile, nu numai acum, in toate texturile existente. Dintr-un punct de vedere simbolic, el evoca intinerirea, prospetimea, claritatea, elemente vitale pentru lumea complexa in care traim.
Tendintele cromatice globale sunt stabilite in functie de anumite evenimente sociale, economice si curente culturale. 2013 se vrea a fi anul in care ne vom calma spiritele, iar culoara verde smarald inspira armonie si liniste.
Aceasta culoare este una dintre cele mai intalnite in natura, inca din antichitate, si a fost asociata cu luxul si puritatea.
Verdele smarald, s-a regasit si anul trecut in multe colectii cum ar fi Miu Miu, Gucci,  Lanvin sau Elie Saab, dar in acest an ne va fi foarte greu sa sarim peste el asa ca indrazniti sa fiti stralucitoare!
















Beckham in underwear... Again



Dupa debutul in moda a lui Romeo Beckham, tatal sau, David Beckham, revine cu o noua colectie de lenjerie pentru barbate, pentru brand-ul H&M.
Fotbalistul in varsta de 37 de ani, este din nou pus pe fapte mari… in lenjerie J si este asa pentru ca tocmai a filmat noile spot-uri pentru noua campanie H&M by David Beckham.
De aceasta data Guy Ritchie a fost directorul acestei campanii David Beckham Bodyweat at H&M, David fiind pus in pozitia de erou in actiune. “David este conducatorul perfect. Pentru mine, aceasta campanie a fost ca si cand am regizat un scurt-metraj.” a decalar Guy.
Campania va fi lansata publicului din intreaga lume pe data de 6 Februarie 2013.







Sunday, January 13, 2013

To Bangs or not to Bangs



Daca va gandeati demult sa reveniti la o tunsoare cu Breton, dar nu erati sigure, in acest sezon este momentul, deoarece vedem tot mai multe vedete cu breton.
Bretonul iti poate schimba radical look-ul, int-unul sensual si plin de mister, fara a umbla la lungimea parului. El nu trebuie sa fie tuns neaparat drept, asta in functie de viziunea celui care te tuned, sau in functie de forma fetei tale.
Bretonul este pe wishlist in acest an. Indiferent ca alegi un breton drept sau unul oblic, acesta iti va scoate in evidenta ochii si va pune pune un accent interesant pe pometi. :) 
Toata lumea se poate simti Cleopatra sau  Anna Wintour in acest sezon. 
Daca totusi nu vreti sa taiati parul, puteti aplica un Breton fals, din par natural. Dar aveti grija sa fie neaparat la culoarea parului vostru, altfel va parea nenatural si ieftin. Este excelent in cazul in care vrei sa iti improspatezi look-ul intr-o maniera stylish.