Sunday, December 11, 2011

Chanel: Welcome to Bombay!!!


Chanel pre-Toamna Iarna 2012/2013




Noua colectie Chanel, semnata de Karl Lagerfeld, a fost prezentata saptamana aceasta la Paris.
Colectia a avut loc la Grand Palais din Paris.



Aceasta noua colectie este de inspiratie indiana si au fost folosite culori si materiale regale.
Nuantele de fuchsia, alb ca zapada, auriul si argintiul au fost vedetele colectiei. Rochiile si paltoanele din tweed, au fost aproape imbracate in perle pretioase. Modelele au purtat sari-uri metalizate si salopete brodate, iar mainile lor au fost pictate cu motive florale. Machiajul fetelor a fost foarte indian style, ochii accentuati cu tus negru, din abundenta si rimel.



"Este vorba doar despre rafinament. Este versiunea mea Parisiana despre India."



Desi a declarat ca nu a fost niciodata in India, Karl a fost atras de viziunea lui Coco (Gabrielle) Chanel din anii '50-'60 despre vestimentatia indiana. "Ea a creat mai multe outfit-uri de inspiratie indiana si asta a fost suficient pentru mine. M-am inspirat mai mult din vestimentatia masculina indiana, decat din cea feminina. Sunt mult mai usor de purtat si comode."





Karl Lgerfeld a transformat incaperea din Paris intr-una majestoasa... demna de un Maharaja adevarat. Mese puse una in contiunuarea celeilalte, ca la o masa festiva regala, umplute cu tot felul de bunatati si perle si materiale pretioase, decantoare de cristal pentru invitati, flori mari, elegante si alte elemente care te transpuneau intr-un taram de basm...






A fost ca o mare sarbatoare si cel mai potrivit teaser pentru ceea ce avea sa vina....HAINELE...











No comments:

Post a Comment