Sunday, December 11, 2011

Marni...for H&M!!



 Dupa ce Donatella Versace a lansat in aceasta toamna o colectie creata special pentru H&M, acum este randul Consuelei Castiglioni, creatoarea casei de moda italiene, Marni, sa faca o colectie exclusiva pentru H&M.
Colectia va avea o linie pentru barbati, una pentru femei si o linie de accesorii.



"Am vrut sa creez o garderoba Marni autentica, scotand din arhiva toate articolele noastre preferate, cu tesaturi si imprimeuri care poarta semnatura marcii. Ca intotdeauna, imi place sa juxstapun imprimeuri si culori, sa imbin elemente grafice tribale cu cele Bauhaus, adaugand elemente sport, practice." a declarat Consuela Castigliani, fondatoarea si Director de Creatie Marni.



Aceasta noua colectie va cuprinde creatii vesele si elegante.
Si colectia pentru femei si cea pentru barbati, vor oferi elemente pentru care casa de moda italiana Marni a devenit celebra.



Colectia pentru femei va cuprinde fuste plisate viu colorate, rochii, pantaloni trei sferturi cu talie inalta, pulovere sau bluze crosetate, cu imprimeuri, palarii conice si materiale pretioase ca matasea sau lana. Hainele vor avea imprimeuri ludice si vor fi de inspiratie Boho-Chic.



Noua colectie, Marni o va urma pe cea Versace din 8 Martie 2012 in magazinele din intreaga lume.
Go buy some Marni, girls!





 

1 comment:

  1. Abia astept !!!
    Dar totusi sunt prea dese colectiile si o sa ne plictisim de ele :))
    (Sau nu !? )

    ReplyDelete