Thursday, November 7, 2013

Fabulous Kanye West & Maison Martin Margiela


Maison Martin Margiela nu a spus "NU" cand a venit vorba de garderoba lui Kanye West pentru noul lui turneu intitulat, Yeezus. Casa de moda i-a oferit o serie de tinute pentru a le purta pe parcursul ultimelor lui concerte, inclusiv o geaca brodata, pantaloni pictati si o blanket coat. 
"Nu am dat atentie la ce se scrie in presa despre Kanye, am luat in considerare doar ce se poate face cu el. Am vrut de foarte mult timp sa lucram cu el, inca de cand ne-am imprietenit si a inceput sa ne sustina si sa vina la show-rile noastre de moda. Iubim muzica lui si viziunea pe care o are in acest turneu." a declarat Maison Martin Margiela.
Una dintre cele mai indraznete piese pe care Kanye West le poarta, este o reinterpretare a mastii, pentru care Margiela este cunoscuta si care apare in toate show-rile couture. Aceasta este impodobita cu cristale si oglinzi. 
"Kanye a mai purtat o astfel de masca, si anul trecut in unul din concertele sale de la Paris, care facea parte din colectia Couture autumn/winter 2012. A fost o decizie foarte usor de luat avand in vedere ca era familiarizat deja cu hainele si accesoriile noastre", a mai declarat Maison.





No comments:

Post a Comment