Thursday, October 31, 2013

Androgin si ceva mai mult


Cu siguranta toate femeile s-au gandit, cel putin o data, cum ar fi daca pentru o zi ar intra in pielea si trupul unui barbat. Acum au ocazia, pentru ca stilul androgin revine cu unele imbunatatiri.
Da, da stiu, o sa imi spuneti ca acest trend a mai fost. Da, a mai fost si va mai fi. Acest trend este prezent si in colectiile designerilor din sezonul Spring/Summer 2014. Doar ca acum se imbina foarte bine cu elemente foarte feminine si materiale delicate cum ar fi pantela sau voalul. Stilul androgin confera siguranta si senzualitate reprezentantelor sexului frumos. 
In acest sezon, poti purta sacouri si pantaloni inspirati din garderoba masculina. Doar ca designerii au mers putin mai departe de clasicele materiale si au facut combinatii indraznete. Sacourile aurii, albe sau cu paiete si pantalonii din matase sau stofa cu insertii stralucitoare (Lanvin), au fost combinate cu bluze si camasi transparente sau din dantela fina (Saint Laurent). Accesoriile masive si ochelarii de soare mirror (Roberto Cavalli) au ramas in tentinde.
Asadar, daca vrei un look destul de cuminte si deloc show-off, inspira-te din piesele perfect croite de Stella McCartney sau Ann Demeulemeester. Daca vrei sa atragi toate privirile, atunci poti alege niste tinute Comme des Garcon si cu siguranta vei iesi in evidenta.
Nu lucra prea tare nici la par sau makeup, deoarece parul se poarta scurt sau cuminte (Dries Van Noten), iar machiajul cat mai natural sau in nuante nude.


























No comments:

Post a Comment