Thursday, January 10, 2013

Romeo Beckham, noul star Burberry



Se pare ca in familia Beckham, aschia nu sare departe de trunchi. In cest an, fiul lui David si al Victoriei Beckham, Romeo a fost sa fie imaginea noii campanii Burberry Primavara/ Vara 2013.
Micul model se pare ca a mers pe urmele tatalui sau, care in 2012 a fost imaginea unei colectii de lenjerie intima pentru barbati. Romeo a debutat alaturi de modelele Edie Campbell si Cara Delevingne. Pozele pentru noua campanie Burberry au fost realizate de binecunoscutul fotograf al celebritatilor Mario Testino. Conform spuselor lui Christopher Bailey (directorul de creatie Burberry) tanarul Beckham in varsta de doar 10 ani a fost personajul aflat in centrul atentiei pe tot parcursul sedintei foto.
Campania acestiu nou sezon s-a luminat, o data cu energia tineretii oamenilor care au lucrat la proiect, adusa in vechea familie Burberry. Am avut o atmosfera foarte vesela, si aceasta cred ca reiese prin fotografiile pe care le-am realizat. Acesta este si spiritual noii colectii.” A declarat Bailey.
Noua colectie Burberry este un amalgam de elemente extrase din Burberry Prorsum, Burberry London si Burberry Brit. Bineinteles accentul se pune pe cunoscutul trench.
Acesta este debutul micului Romeo Beckham in lumea modei.










No comments:

Post a Comment