Tuesday, January 17, 2012

Prada Men Autumn/Winter 2012

Miuccia Prada nu a fost niciodata nesofisticata pe podium. In acest an, ea a inceput in forta la  Milan fashion Week cu colectia pentru barbati. Pentru ca nu erau indeajuns doar tinutele barbatilor care iti inspirau putere si dominare, ea a ales mai multi actori cunoscuti de la Hollywood pentru a prezenta publicului hainele create de ea.
Tema prezentarii a fost "Men Power".
Tinutele au fost alcatuite din cojoace si paltoane din materiale groase, croite pe corp sau nu, gri, sau inchise la culoare, cu camasi simple inghise la baza gatului, albe, pantaloni conici si pantofi in 2 culori sau monocromatici, lacuiti sau cu aplicatii de cauciuc. Paltoanele aveau in piept insigne care te duceau cu gandul la lorzii si bogatasii englezi. 
Prezentarea a avut loc in intr-o sala uriasa decorata cu candelabre cu neoane puternice si o carpeta de 35 de metrii din stofa groasa de un bordo puternic.
Show-ul a fost " o defilare de eleganta si putere" a declarat Prada.
"Sunt un designer, imi pot face analizele minutioase prin prisma muncii mele. Am vrut sa avem barbati de diferite varste, si tineri si mai in varsta, si a fost natural sa avem si cativa actori. Am avut un casting incredibil, ca cel al unui film bun."
A fost un adevarat show de croitorie!


Jamie Bell


Adrien Brody


Willem Dafor


Gary Oldman

No comments:

Post a Comment