Thursday, October 27, 2011

The Carousel of Marc Jacobs

Anul acesta , la Paris Fashion Week Spring/Summer 2011/2012 , Marc Jacobs s-a intrecut pe sine la prezentarea  Louis Vuitton.




Ideea prezentarii , care a avut loc la Grand Palais , a fost una de poveste . Modelele au coborat dintr-un carusel format din 48 de cai albi ceea ce a creat o imagine diafana a scenei .Tema colectiei a fost 'Wonderful Day Wear' iar aceasta a fost completata de piese lucrate manual cu o 'ambitie couture'.


Accentul colectiei a picat pe broderiile fine imbinate gratios cu materiale sofisticate ca matasea sau penele . Rochiile fara maneci ,jachetele fixate pe talie , fustele scurte si jachetele cu gulere micute au dat un aer lady like manechinelor . Mansetele au fost adaugate siluetelor transparente iar taieturile elaborate (laser cuts) au fost imbinate cu aplicatii delicate iar overskirt-urile plutitoare au definit stilul anilor '50 .

  



 Parul modelelor a fost prins intr-un coc moale iar tinutele au fost finisate cu tiare delicate . Toata colectia in nuante pale si fin pastelate a creeat impresia de 'Pale Wonderland' .

Kate Moss a incheiat show-ul cu o apartie superba intr-o rochie din dantela alba cu pene.Aceasta a fost o apartie consecutiva pentru Kate , in show-ul Louis Vuitton , anul acesta . Toate vedetele care au participat la prezentare au ramas cu o imagine feerica a prezentarii.Macrameul a fost declarat ca un trend sezonul acesta.


Alexandra Shulman a declarat :'A fost o adevarata panorama de pasteluri clare.A fost ca un tort mare de nunta , cu toate aceste culori curate si pale.'
Toata lumea s-a intrebat la sfarsit daca acesta este oare ultimul show al lui Marc Jacobs la Louis Vuitton,inainte ca acesta sa plece la Dior(oare!?!). 


2011 a fost declarat anul nuntilor,iar Marc cu siguranta vrea ca acest eveniment sa continue si in sezonul urmator.









No comments:

Post a Comment